"Дунав" завърши лятната си подготовка с победа

0
"Драконите" се наложиха над Спартак Варна с 2:0
"Драконите" се наложиха над Спартак Варна с 2:0 Снимка: ФК "Дунав"

"Драконите" се наложиха над Спартак Варна с 2:0

Отборът на "Дунав" завърши лятната си подготовка с категорична победа над "Спартак" Варна с резултат 2:0 в приятелска среща, проведена на стадион "Спартак". Мачът бе решен още в първите минути благодарение на головете на Камен Хаджиев и Джонатан Н'Сонде.

Доминиращо начало

Мачът започна динамично за "Дунав", като още в 7-ата минута Камен Хаджиев откри резултата след прецизна асистенция от Симеон Вешев. Това бе първото показателно действие на русенския отбор, който демонстрира уверена и организирана игра. Само осем минути по-късно, Джонатан Н'Сонде удвои резултата и постави точка на спора.

Състав и промени

Треньорът на "Дунав" заложи на следния стартов състав: Иван Гошев, Николай Дичев, Преслав Петров, Димитър Тодоров, Камен Хаджиев, Симеон Вешев, Кристиян Господинов, Радослав Апостолов (капитан), Жак Пехливанов, Луис Пахама и Джонатан Н'Сонде. След почивката в игра влязоха Даниел Николов, Мариян Вангелов, Олег Димитров, Димитър Законов и Денислав Минчев, което даде възможност на повече футболисти да покажат своите умения.

Готови за сезона

След завършването на лятната подготовка, "Дунав" изглежда готов за предстоящите предизвикателства в новия сезон. Тренировъчният лагер и приятелските мачове дадоха възможност на отбора да се сглоби и да се подготви тактически за предстоящите официални срещи.

Първи мач за сезона

Следващата седмица започва истинското предизвикателство за "Дунав", като отборът ще се изправи срещу "Спартак" Плевен в гостуване на 20 юли от 18:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари