"Дунав" падна с 1:2 при гостуването си на "Янтра"

2
Голмайстор на русенци бе Джонатан Н‘Сонде
Голмайстор на русенци бе Джонатан Н‘Сонде Снимка: ФК "Дунав" / Архив

Голмайстор на русенци бе Джонатан Н‘Сонде

Отборът на Янтра (Габрово) успя да измъкне трите точки в напрегнат двубой срещу Дунав (Русе), който се игра днес в Габрово. Срещата, част от петия кръг на Втора професионална лига, завърши с победа на домакините с резултат 2:1.

Главният герой на срещата бе Мартин Тошев, който отбеляза и двата гола за Янтра. Нападателят откри резултата още в петата минута, когато успя да пробие защитата на Дунав и опъна мрежата на гостите с точно попадение.

Отговорът на русенци обаче не закъсня. Само единадесет минути по-късно, в 16-ата минута, Джонатан Н‘Сонде изравни резултата след добре организирана атака на Дунав, с което мачът стана още по-напрегнат, информира "Спортал".

През второто полувреме Янтра показа по-агресивна игра в нападение. В 52-рата минута отново Мартин Тошев се оказа на точното място, за да реализира втория си гол в мача. С този точен удар габровският тим си осигури победата и трите важни точки в класирането.

Двубоят бе изпълнен с динамика и напрежение, като и двата отбора показаха борбеност на терена. Въпреки изравняването на резултата от страна на Дунав, домакините не се отказаха и продължиха да търсят победата, която в крайна сметка дойде благодарение на головия усет на Тошев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    УСраински гей-рой
    Оооххх голяма ебан и голям бой ядохме и продължаваме да ядем при КУР-ск.Иначе тук един прост третополов бесарабски гей трол постоянно се излага като се дупи на хохълските манафи на Куролап Зеленски. То си личи колко му е празна тиквата! Пхахахахаха
  • -1
    3
    Украински герой
    Един прост тероруZZшлямски трол постоянно се излага като протише против нашите велики бесарабски българи и се дупи на рушлямците на Мутрофанката. То си личи колко му е празна тиквата! Пхахахахаха
  • 0
    2
    Бесарабски ПеПераст
    Извинете,обърках се - исках да пожелая успех на отбора на Дунав в сезона,все още сме в началото,Иначе бесарабските и укропитешките ПеПераси е ясно,че ще бъдем бити и ебани както в момента са бити и ебани бандеронацистките смрадливи хохъли в КУР-ск от храбрите руски войници!
  • -2
    1
    Руски педераст
    Ние пък ще бъдем бити и ебани от украинските храбри войници в Куркс и Донбас!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари