Дубайски бизнесмен купи на съпругата си остров, за да се разхожда гола

0
Великобританката Соуди казва, че се омъжила извън вярата си, защото обича лукса
Великобританката Соуди казва, че се омъжила извън вярата си, защото обича лукса Видео: bTV

Великобританката Соуди казва, че се омъжила извън вярата си, защото обича лукса

Соуди Ал Надак, на 26 години, която живее в Дубай, сподели в Instagram, че съпругът ѝ е купил остров, за да може тя да носи бикини, без да се притеснява от други хора. Във видео, публикувано на нейния профил, тя каза: „Искахте да носите бикини? Ако съпругът ви е милионер, нека ви купи остров.“

Соуди, която е родена във Великобритания и омъжена за дубайския бизнесмен Джамал Ал Надак, се описва като „домакиня на пълен работен ден“. Двамата се срещнали в Дубай, докато учели, и се оженили през 2021 година, съобщи bTV.

В профила си в Instagram, където има 336 000 последователи, Соуди споделя екстравагантния си начин на живот, като качва видеоклипове под заглавие „Колко моят съпруг милионер похарчи за мен тази седмица“. Според нея, разходите варират между 50 000 и 1 милион долара на седмица.

В едно от последните си видеа, тя показва кадри от сватбата си и пише: „Трябваше да се омъжа извън моята култура, защото отказах да плащам сметки и приемам само злато като подарък.“

По време на интервю, Соуди разкрива, че съпругът ѝ е купил острова за 50 милиона долара като инвестиция. Съпругът ми иска да се чувствам в безопасност на плажа и да мога спокойно да нося бикини,“ споделя тя. Тя допълва, че островът се намира в Азия, но от съображения за поверителност не разкриват точната локация.

Коментарите към публикацията ѝ варират от възхищение до критика за демонстриране на лукс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари