Дрогиран шофьор на автобус катастрофира в Бургас

0
88-годишен пътник пострада по време на инцидента
88-годишен пътник пострада по време на инцидента Снимка: БГНЕС/ архив

88-годишен пътник пострада по време на инцидента

В Бургас се случи сериозен пътен инцидент, предизвикан от шофьор на автобус, който е бил под въздействието на наркотични вещества. 39-годишният водач е причинил катастрофа, при която е пострадал възрастен пътник.

Инцидентът е довел до тежки последствия за един от пътниците в автобуса. 88-годишен мъж е паднал на пода на превозното средство в резултат на инцидента, получавайки фрактура на лявата тазобедрена става. Пострадалият е незабавно транспортиран и настанен за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение - Бургас. Според медицинските лица, състоянието му е стабилно и животът му не е в опасност.

След инцидента шофьорът на автобуса е бил подложен на задължителните тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества. Докато тестът за алкохол е бил отрицателен, пробата за наркотици е дала положителен резултат за наличие на амфетамин в организма му.

В резултат на тези констатации правоохранителните органи са предприели незабавни действия. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автобусът, с който е извършено нарушението, е иззет като веществено доказателство. Компетентните органи са образували бързо производство по случая, което цели да установи всички обстоятелства около инцидента и да определи степента на отговорност на шофьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари