"Драконче" продава билети за мача "Дунав" - "Несебър"

3
Необичайната кампания на футболния тим е в сърцето на Русе
Необичайната кампания на футболния тим е в сърцето на Русе Снимка: Андрей Кючуков / БТА

Необичайната кампания на футболния тим е в сърцето на Русе

Футболен клуб Дунав (Русе) обяви началото на предварителната продажба на билети за предстоящия мач срещу Несебър. Срещата от втория кръг на Втора лига ще се проведе на 27 юли, събота, от 20:00 часа на Градския стадион в Русе. Мачът предизвиква голям интерес сред футболните фенове, тъй като и двата отбора започнаха новия сезон с победи, пише БТА.

Старт на сезона с победи

Дунав (Русе) успя да победи Спартак (Плевен) с впечатляващия резултат от 5:2 при гостуването си, докато Несебър надделя над втория отбор на ЦСКА 1948 с 2:1 на собствен терен. Тези резултати създават очаквания за динамичен и оспорван мач в събота.

Билети на различни локации

Билети за мача могат да бъдат закупени на няколко места в Русе, включително на подвижен пункт пред Съдебната палата на централния площад „Свобода“. Този пункт ще бъде отворен всеки ден до петък от 18:00 до 21:00 часа. Билети ще се продават и в магазина на улица „Ангел Кънчев“ 23, в зала Дунав, както и онлайн на клубната страница.

Избягване на опашки

Футболният клуб Дунав (Русе) препоръчва на феновете да си закупят билети предварително, за да избегнат чакането на касите и да влязат директно на стадиона. От клуба заявиха: „Важно е да си вземете Вашия билет предварително, за да избегнете чакането на касите и да влезете директно на стадиона. Поради повишения интерес към първото ни домакинство за сезона, Ви препоръчваме горещо да се сдобиете с пропуск по-рано, като за целта сме осигурили богат избор от възможности“.

Абонаментни карти за сезона

Освен единични билети, в продажба са и абонаментни карти за целия сезон. Това предоставя на феновете възможност да си гарантират място на всички домакински мачове на отбора през сезона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари