Мартин Ковачев се раздели с "Дунав"

1
От днес вече не е старши-треньор на "драконите"
От днес вече не е старши-треньор на "драконите" Снимка: ФК "Дунав"

От днес вече не е старши-треньор на "драконите"

Мартин Ковачев се разделя с "Дунав".

След мача с Янтра старши-треньорът на "Дунав" Мартин Ковачев реши да напусне заемания от него пост и вече няма да води "драконите" считано от днес.

"След двете победи в първите два мача за сезона, записахме три мача без успех. Не се получаваше това, което изисквах от футболистите и като дисциплина, и като тактика. Те имат много по-голям потенциал от това, което показаха. Разговаряхме и с ръководството и стигнахме до извода, че явно е необходим нов човек начело на отбора, с нови идеи и страст", каза Ковачев.

Той вече информира футболистите и щаба за своето решение, съобщиха от ФК "Дунав".

Ковачев застана начело на "Дунав" на 6 май 2023 при победата над Спортист с 1:0. Под негово ръководство отборът записа 19 победи, 12 равенства и 14 загуби във всички първенства и турнири. "Благодарим за неговата всеотдайна работа в "Дунав" и му пожелаваме успех във всички бъдещи начинания, като вратите на "драконите" остават отворени за него като човек, който е дал доста на русенския клуб като футболист, а и вече като треньор.", допълниха от клуба.

От днес клубът стартира процес по избор на нов старши-треньор, като допълнително ще бъде обявен новият наставник на "Дунав".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Ебачът на Путин
    Да извикат Путин, той може да финансира отбора, бъде старши треньор и даже централен нападател.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари