Драгомир Драганов зарадва пенсионерите в Две могили с нов принтер

0

Дарението ще улесни дейността на над 50 активни пенсионери

В деня, когато светът почита възрастните хора, пенсионерски клуб "Мъдрост" в град Две могили получи специален дар. Областният управител на Русе Драгомир Драганов лично връчи чисто нов принтер на членовете на клуба, демонстрирайки загриженост към нуждите на възрастното население в региона.

Международният ден на възрастните хора, отбелязван на 1 октомври, е повод за размисъл върху приноса на по-възрастното поколение към обществото. Този ден е обявен за такъв с решение на Общото събрание на Организацията на обединените нации през 1991 година, подчертавайки глобалното значение на темата.

Пенсионерски клуб "Мъдрост", ръководен от Антония Бодурова, е дом за над 50 активни членове. Новият принтер, придружен от необходимите консумативи и хартия, ще подпомогне дейността на клуба, който досега е разчитал на външни услуги за разпечатване на материали за своите инициативи.

При връчването на дарението, Драгомир Драганов изрази надежда, че техниката ще улесни работата на клуба. Той подчерта: "Надявам се, че това устройство ще допринесе за подобряването на работата и дейността на клуба". Областният управител обеща и занапред да подкрепя инициативи, насочени към подобряване качеството на живот на възрастните хора.

В своето обръщение към присъстващите, Драганов акцентира върху необходимостта от целенасочени политики в полза на възрастното население: "Наш дълг е да Ви гарантираме спокоен и достоен живот! И макар невинаги да успяваме, уверявам Ви, че грижата за нашите майки и бащи е сред първостепенните ни задачи".

Жестът на областния управител не е изолиран случай. Той многократно е подпомагал клуба с техника и финансови средства, демонстрирайки последователна подкрепа за каузата на възрастните хора в региона.

Антония Бодурова, председател на клуб "Мъдрост", изрази благодарност за навременното дарение: "Дарението идва на време, тъй като до момента нямахме принтер и търсехме различни възможности къде да принтираме материалите си за различните събития". Тя подчерта дългогодишната подкрепа на Драганов за дейността на клуба.

Въпреки че в момента клубът няма певческа група, членовете му са изключително активни в културния живот на общността. Те редовно участват в различни мероприятия, като специален акцент се поставя върху честването на годишнини, свързани с български творци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Баси майтапа!
    Обаче я вижте с бабата с минижупа на дърти години и черните очилца, останали й от лятото на 1982 г., каква чудна двойка са! Лика-прилика, впиянчен маймуняк и дърта брантия, като нищо ще им предложат участие в някоя треторазрядна комедия за идиоти.
  • 1
    8
    Баси майтапа!
    Обаче я вижте с бабата с минижупа на дърти години и черните очилца, останали й от лятото на 1982 г., каква чудна двойка са! Лика-прилика, впиянчен маймуняк и дърта брантия, като нищо ще им предложат участие в някоя треторазрядна комедия за идиоти.
  • 1
    7
    Бенедикт
    Стига сте се подигравали бе! Вие кога за последно подарихте принтер на пенсионерите от някое село. Тази година принтер, другата година живот и здраве компютър. Бабите вижте колко радостно пляскат. Майтапа на страна, тоя е ебахти мазния долен дебил! Как не те досрамя да се снимаш за подобно нещо бе олигофрен? Хората даряват тихо и без много шум детестки хиляди а ти излезе да се снимаш с принтер ли бе майка ти пр0ста да ева
  • 3
    6
    Пенсионер от Две могили
    Господин Областен управител Елате да си приберете принтера обратно щото създава суматоха и паника сред пенсионерите. Вчера баба Пена седна на принтера да си копира голия задник и прати "документа" на децата и внуците си в София и го осра принтера щото сфинктера и е разхлабен. Това не само направи принтера невъзможно да се използва, но и е източник на лоша миризма! С уважение пенсионера Васил.
  • 3
    5
    Предполагащ
    Съдържанието на първото писмо на пенсионерите от Две могили до областния ще има приблизително следното съдържание. Другарю Областен управител, Вече една година принтерът не работи защото няма тонер, а ние нямаме пари и не знаем как да го купим. Управителят на клуба казва, че вие сте го дали вие да го поддържате с тонери и хартия. Ако обичате направете нещо, да можем да го използваме и правим евтини некролози на него. Благодарим предварително за отстраняване на проблема! Ваши пенсионери от клуба в Две могили.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари