Драгомир Драганов бележи голове в приятелски мач в Ценово

1

Футболен клуб "Янтра" - Ценово чества 80 години

Футболен клуб "Янтра" от село Ценово, област Русе, отбеляза своята 80-годишнина с тържествено събитие, на което бяха връчени отличия на заслужили деятели и се проведе приятелски мач между настоящи и бивши футболисти на отбора.

Областният управител на Русе Драгомир Драганов удостои с почетна грамота президента на футболен клуб "Янтра" - Ценово Любен Атанасов за неговия принос в развитието на футбола и по повод юбилея на клуба. В обръщението си към ръководството и членовете на клуба, Драганов заяви:

"'Янтра' се утвърди като име в спортния живот на региона. Име, което се познава и произнася с уважение. Това стана благодарение на активната Ви работа на терена, с която допринесохте за развитието на най-популярния спорт у нас и осигуряването на добри условия за футболистите в Ценово."

Областният управител връчи поздравителен адрес и на треньора на "Янтра" Стефан Трайков. Драганов подчерта, че ще продължи да подкрепя инициативи, полезни за развитието на спорта, и ще си сътрудничи с местната власт в тези усилия.

Кметът на община Ценово доктор Петър Петров и председателят на Общинския съвет Георги Георгиев получиха благодарност от областния управител за грижите, които полагат за развитието на местния футболен клуб.

Димитър Димитров, председател на Областния съвет на Българския футболен съюз в Русе, изрази признателност към местното ръководство за усилията им в развитието на футбола в по-малките населени места. Той отбеляза, че "Янтра" е футболният клуб с най-богата история в региона и припомни времената, когато мачовете на ценовския отбор са се играели пред пълни трибуни.

След официалната част се проведе приятелски мач между настоящите футболисти от "Янтра" и ветераните на отбора. Интересен момент беше участието на областния управител Драгомир Драганов, който се включи през второто полувреме и отбеляза гол от дузпа за отбора на ветераните. Редовното време на срещата завърши с равен резултат 4:4, след което се изпълняваха дузпи, където Драганов отново се разписа във вратата на настоящите футболисти от "Янтра".

Мачът беше спонсориран от община Ценово. Повече от 20 футболисти бяха наградени със специални плакети от кмета и председателя на Общинския съвет в Ценово. Отличия за особени заслуги получиха бившите футболисти на "Янтра" Сашко Панев, Любен Атанасов и Любен Георгиев.

Събитието демонстрира силната подкрепа на местната и областната власт за развитието на футбола в региона и подчерта важната роля на спорта за младежта и общността като цяло.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1:
    То и путка да му дадеш, освен да стане за резил, какво ще направи с тая дъртата увиснала пишка
  • 7
    1
    Ултрас
    Кур за Драгомир Драганов
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари