80 години футболна страст: ФК "Янтра" Ценово чества юбилей

0

Богата програма и официални гости за юбилея на ценовския футболен клуб

Футболен клуб "Янтра" от село Ценово чества своята 80-годишнина с богата програма и официални гости. Областният управител на Русе Драгомир Драганов ще посети населеното място, за да отбележи знаменателната годишнина заедно с местната общност.

В рамките на своята визита, Драганов ще проведе разговори с ръководството на клуба. Предвидени са срещи с президента Любен Атанасов и треньора Стефан Трайков, както и с футболистите от ценовския тим.

Празничната програма за 80-ия рожден ден на "Янтра" включва редица събития. Централно място заема футболната среща между домакините от "Янтра" Ценово и гостуващия отбор "Филип Тотьо" от село Две могили. Мачът, който е част от първенството на "А" областна група, ще започне в 10:00 часа на местния стадион.

След спортната проява, тържествата ще продължат на централния площад на село Ценово. В 12:00 часа там ще се състои официална церемония, включваща и заснемане на обща фотография с участниците в празника.

Очаква се на събитието да присъстват и други официални лица. Сред тях са кметът на община Ценово доктор Петър Петров и председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз в Русе Димитър Димитров.

От ръководството на футболен клуб "Янтра" Ценово споделят своите емоции по повод годишнината: "Има футболни спомени, които остават завинаги! Спомени за участвалите в различни гарнитури на футболния отбор и неговото развитие през годините до ден днешен. Всеки е горд, че е дал малко или много за развитието на масовия спорт в страната", пишат те в свое обръщение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари