Доналд Тръмп: Володимир Зеленски е най-великият търговец в историята

0
Всеки път идва и си тръгва с 60 милиарда долара
Всеки път идва и си тръгва с 60 милиарда долара Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Доналд Тръмп критикува подкрепата на САЩ за Украйна и обещава мирен план

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп, който е кандидат на Републиканската партия за предстоящите президентски избори, отправи остри критики към украинския президент Володимир Зеленски и настоящата американска администрация относно подкрепата за Украйна. Тръмп изрази мнение, че Зеленски предпочита демократите да спечелят изборите, на които републиканецът ще се изправи срещу вицепрезидентката Камала Харис от Демократическата партия, информира Ройтерс.

По време на предизборен митинг в щата Пенсилвания, Тръмп заяви: "Мисля, че Зеленски е най-великият търговец в историята. Всеки път, когато идва в страната, си тръгва с 60 милиарда долара". Бившият президент добави: "Той отчаяно иска те да спечелят тези избори, защото аз бих постъпил по-друг начин, ще договоря мир".

Тръмп очерта своя подход за разрешаване на конфликта в Украйна, ако бъде избран отново за президент. Той заяви намерението си да се свърже лично с руския президент Владимир Путин и украинския президент Володимир Зеленски, за да ги призове към постигане на споразумение за прекратяване на войната. Въпреки това, Тръмп не предостави конкретни детайли относно своя мирен план.

Междувременно, кампанията на Камала Харис все още не е коментирала изявленията на Тръмп. Според последните социологически проучвания се очертава оспорвана надпревара между двамата кандидати за президентския пост.

Изказванията на Тръмп идват на фона на посещението на украинския президент Володимир Зеленски в Съединените американски щати. Зеленски пристигна в страната в неделя, за да участва в сесиите на Общото събрание на Организацията на обединените нации. По време на визитата си той призова партньорите на Украйна да съдействат за постигането на "обща победа за един наистина справедлив мир".

От началото на руската инвазия в Украйна през февруари 2022 година, Вашингтон и неговите съюзници са осигурили финансова и военна помощ в размер на милиарди долари за подкрепа на украинската държава. Същевременно, западните страни наложиха няколко пакета от санкции срещу Руската федерация.

Доналд Тръмп многократно е критикувал помощта на САЩ за Украйна, определяйки я като "прахосване на пари". Той отказва да заяви категорично, че иска Украйна да спечели войната. Последният контакт между Тръмп и Зеленски е бил телефонен разговор през юли, но двамата не са се срещали лично след края на мандата на Тръмп като президент на САЩ през 2021 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    Ф16
    Войната щяла да продължи до последния хохъл.А ве малоумен руски боклук вие трета година Ко уя ми държите,нали ги избихте още в началото ,1я месец,а у вас потери нет.И сега трета година Ко прайте ....май ви вземат и територия и ви избиват като пилци,ай замисли се какви ги дрънкате трета година ...дебили .Даже индийците са по умни от вас знаейки че са малоумни
  • 0
    13
    Ф16
    Аве глупости може да пишете ама кажете какво става с Курск,руска ли е.Сталин ли я даде на Украйна.Как ще я бъде тая област Курск.А и преди месец бяхте завзели Покровск поредното село,ама едва ли не беше гордостта на вашата своя за тая година а то май май и Покровск никога не е бил ваш.Хахаха...некадърници,изклаха ви професионалната ви армия,частична не завършваща мобилизация,хиляди Зеки и коантракници.А ве де са всички тез хора ве дебили.....един път завинаги ще ви решим проблема руски дебили.Слава Украйна
  • 1
    12
    Куросмук Говноядич Зеленски
    До 10 Фекал бесарабски,защо не си на фронта вместо да дишаш лепило от сутринта след като си смукал руски пишки цяла нощ на тираджийския паркинг ? Поляците могат да ми влязат само на мен в гъза защото имат претенции към Западна Украйна,където се говори на някакъв руско-полски.Войната ще продължи докато избият всички хохъли завинаги,обаче преди това ти ще бъдеш издирен,ще ти бъде връчена призовка и заедно с подобните ти третополови джендъри ще бъдете мобилизирани и след това моГилизирани хахаха
  • 1
    11
    Куросмук Зеленски
    Истината е,че мен ме шибат на всички фронтове и ми пръснаха пърдялника!Май ще има за мен и за останалите бандеронацисти куросмук до задушаване или смърт чрез сране в устата на Лойд Остин!Чух обаче,че май ми готвят друга съдба - да бъда обезяна в московската зоологическа градина и да викам Слава России!
  • 0
    10
    Ф16
    Ава вата,вие кола не направихте 100г,сега Сармата ви е на бойно дежурство а тя се взривява преди да излети.Телефон, компютър,нищо.....Сега ще влезнат полските войски и ще ви изколят свини ,че само ревете ,че се биете с цялото НАТО.Некадърници даже и калашника откраднахте от германците,щумгевеер ли се казваше.Това ви е гордостта вече 70г.Нека войната продължи да ви избият и един път завинаги да спрете да ни занимавате с вашите простотии
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари