Доналд Тръмп се съгласи на дебат с Камала Харис

0
Дебатът ще бъде пред публика в студио на "Фокс Нюз"
Дебатът ще бъде пред публика в студио на "Фокс Нюз" Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Дебатът ще бъде пред публика в студио на "Фокс Нюз"

Доналд Тръмп обяви, че се е договорил с "Фокс Нюз" да проведе дебат с вицепрезидента Камала Харис, която е сигурен кандидат за президент на демократите. Дебатът е насрочен за 4 септември.

Новината беше съобщена чрез социалната платформа на Тръмп, Truth. Въпреки това, все още не е потвърдено дали Харис е приела предложението за дебат.

Съобщението на Тръмп дойде малко след като Харис осигури номинацията на Демократическата партия за президентските избори през ноември. Това се случи след като настоящият президент Джо Байдън, който е на 81 години, се оттегли от кандидатурата си поради опасения за здравословното си състояние и ниски резултати в социологическите проучвания​.

Подготовка и условия

След оттеглянето на Байдън, беше насрочен втори телевизионен дебат между него и Тръмп на 10 септември по Ей Би Си. Въпреки това, говорителят на Тръмп, Стивън Чунг, заяви, че е "неуместно" да се насрочва дебат преди Харис официално да стане кандидат на демократите.

В своето съобщение Тръмп предостави подробности за мястото на дебата и модераторите, като също така заяви, че дебатът ще се проведе пред публика.

Камала Харис изрази готовността си да дебатира с Тръмп, но все още не е ясно дали е потвърдила участието си за конкретната дата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари