Доналд Тръмп: Камала, уволнена си! Махай се вече!

0
Тръмп събра 20 000 поддръжници в Ню Йорк за предизборен митинг
Тръмп събра 20 000 поддръжници в Ню Йорк за предизборен митинг Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Тръмп събра 20 000 поддръжници в Ню Йорк за предизборен митинг

Бившият президент на Съединените американски щати и настоящ кандидат на Републиканската партия Доналд Тръмп проведе мащабен предизборен митинг в спортна зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Събитието привлече 20 000 симпатизанти на републиканския кандидат.

Обещания за икономически промени

В своето изказване пред присъстващите Тръмп очерта няколко основни приоритета в своята програма, включително въвеждането на нова икономическа политика, премахване на данъци и защита на американската икономика от китайската конкуренция.

Остри критики към опонента

По време на речта си той отправи остри критики към своя опонент Камала Харис, като заяви: "Ти унищожи нашата страна. Няма да те търпим повече, махай се вече! Уволнена си!"

Имиграционна политика

Бившият президент обвини Харис в това, което той определи като "най-скандалното предателство срещу американския народ", визирайки имиграционната политика. Тръмп обяви намерението си да въведе извънредно положение в страната, подобно на това от периода на Втората световна война, с цел масова депортация на нелегални имигранти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари