Дмитрий Медведев: Преговори ще има само след пълното поражение на Украйна

2
Руският лидер подчерта, че мирът ще дойде само след пълното поражение на Киев
Руският лидер подчерта, че мирът ще дойде само след пълното поражение на Киев Снимка: ТАСС

Руският лидер подчерта, че мирът ще дойде само след пълното поражение на Киев

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, направи остро изказване днес, като заяви, че последното украинско нападение в руската Курска област заличава възможността за преговори между Москва и Киев. Той подчерта, че мирните преговори ще бъдат възможни само след пълното поражение на Украйна. Това предаде агенция "Ройтерс".

В социалната мрежа "Телеграм" Медведев отправи критики към международните посредници и намекна за общо разочарование от тяхната роля: „Край на празните приказки за идеалния мир, наложен от посредници, които никой не е назначавал. Сега всичко е ясно на всички, макар и да не го признават открито.“

Той добави категорично: „Никакви преговори, докато не постигнем пълна победа над врага!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    37
    Мухахаха
    Дори и анално олабен смрадлив бесарабски гей като мен знае че: "Икономист": Русия е близо до превземането на ключов украински град Добри новини идват и от ИЗСраел: масови протести в цял Израел срещу Нетаняху,хората крещят : Съд за нацистите! Протестите са обхванали цялата страна,въведено е извънредно положение в Тел Авив и Йерусалим
  • 3
    36
    Мухахаха
    Властите в западната руска Курска област започнаха да монтират бетонни укрития за защита на населението на фона на продължаващата украинска инвазия, съобщи днес временният губернатор Алексей Смирнов, цитиран от Ройтерс. Това са последните новини от фронта. "здрав бой до посиране" ядат руслямците Хубави новини идват и от Израел. Израел разгроми бригадата на "Хамас" в района на Рафах в южната част на Газа, заяви израелският министър на отбраната Йоав Галант при посещение в района край границата с Египет, предаде ДПА, цитирана от БТА.
  • -3
    35
    Мухахаха
    Много сериозно ми се е възпалил бесарабския джендърски задник от последните новини от фронта.Бандеронацистите ядат здрав бой до посиране,а тук в България на нас джендърите ни спряха ЛГБТ грантовете за пропаганда в училищата и нещата станаха много зле.....дано Лойд Остин ми се изтропа в устата,че да не умра от глад!
  • 3
    34
    Мухахаха
    Евентуално можеше и някой да се върже, ако не бяха споменати за източник .... ТАСС .... След като стигне човек до тази абревиатура, няма смисъл да чете нататък ...
  • -2
    33
    Читател
    Междувременно: Руски военнослужещи пробиха отбранителната линия на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) близо до Купянск, Харковска област. Както каза военният експерт Андрей Марочко пред ТАСС, противникът се опитва да стабилизира фронтовата линия, но не разполага с достатъчно войски и техника. „По време на активните бойни действия нашите войски успяха да пробият отбранителната линия на украинските бойци. (...) Това значително влоши позицията на украинските войски в района на село Песчаное. В момента украинското командване се опитва да стабилизира фронта, но недостигът на сили и средства се отразява негативно на ситуацията“, каза той.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари