Димитър Главчев: Няма нищо лошо МВР да разполага с хубави коли

0
Премиерът коментира осигурените 462 автомобила за нуждите на МВР
Премиерът коментира осигурените 462 автомобила за нуждите на МВР

Премиерът коментира осигурените 462 автомобила за нуждите на МВР

Димитър Главчев, служебният министър-председател на България, заяви, че няма нищо нередно в това Министерството на вътрешните работи (МВР) да разполага с модерни и надеждни автомобили. Това изказване направи по време на живо излъчване на страницата на Министерския съвет във "Фейсбук", където отговаряше на въпроси на граждани и журналисти.

Припомняме, че общо 462 превозни средства са осигурени за нуждите на МВР чрез обществена поръчка, финансирана от Фонд "Пътна безопасност". От тях 35 са високоскоростни, 200 са леки автомобили, а 227 са високопроходими.

Премиерът Главчев подчерта, че тези автомобили са закупени в рамките на обществена поръчка, започната преди назначаването на служебния кабинет, но завършена по време на неговия мандат.

„Средствата са отпуснати от Фонд "Пътна безопасност". Някъде около 30-тина коли са,“ уточни Главчев, като посочи, че финансирането е насочено към подобряване на сигурността по пътищата.

Той също така напомни за трудностите, с които МВР се е сблъсквало в миналото, когато не е имало достатъчно средства за гориво, а полицаите са се налагало да събират лични пари, за да зареждат автомобилите си. „Как да преследват престъпници?“ попита реторично Главчев, подчертавайки необходимостта от модерни и функционални превозни средства за ефективното изпълнение на служебните задължения на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Главчев
    Майтап ли си правиш ?Тия твои контейнери са гавра за човешки съшества и позор за мин.председател.Затворниците у нас живеят по - добре .
  • 3
    3
    Ureuu3u3
    По-скоро Димитър Главанаквчев
  • 12
    2
    Няма лошо
    разбира се, ако всичко ни беше наред.Пожарникарите нямат надеждно защитно облекло , нямат техника и просим отвън (нищо чудно да плащаме за помощта). Натресе стари почупени фургони на пострадалите като на бездомни кучета.Какво безумие и наглост от твоя страна.Иди ти поживей в тях. И ден няма да издържиш. Парите за покупката на колите били от събраните глоби беше казано.А защо не са в хазната при толкова много пробойни там.
  • 12
    1
    Макс
    Също така, няма нищо лошо, българина да получава достойна европейска заплата, да има детска болница, оборудвани медицински хеликоптери, модерни и достатъчно на брой пожарни коли,и добри пътища по европейски стандарт.Нали така г-н министър, няма да е лошо първо за това да помислите, а не за луксозни коли за полицията, че да ви пази от ,,народната,, любов.Освен това има и по евтини и бързи коли от ВMW и AUDI.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...