Десислава Ангелова се класира за полуфиналите в Париж

0
Българската надежда в гребането продължава битката си за олимпийски медал
Българската надежда в гребането продължава битката си за олимпийски медал Снимка: Българска федерация по гребане / Архив

Българската надежда в гребането продължава битката си за олимпийски медал

Десислава Ангелова, българската надежда в гребането, постигна значителен успех на олимпийските игри в Париж, като се класира за полуфиналите в състезанието по скиф при жените. В първия полуфинал тя завърши на трето място, осигурявайки си директно участие в следващия етап.

Ангелова, която демонстрира стабилно представяне през цялата 2000-метрова дистанция, запази мястото си в "Топ 3" от началото до края на състезанието. Това й позволи да се състезава рамо до рамо с представителките на Австралия и САЩ, които също продължават напред. Тара Ринги от Австралия спечели серията с време 7:30.57, докато Клара Колер от САЩ завърши на второ място с време 7:34.96. Българската състезателка постигна време 7:41.25, което й осигури третото място.

Представителките на Бразилия, Перу и Иран завършиха на следващите три места и ще трябва да търсят своето място на полуфиналите през репешажите. Тези състезателки ще имат възможност да се борят за последните места в полуфиналите, което ще добави допълнителен интерес към предстоящите битки на водата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари