Канадски олимпийци се борят със стомашни проблеми в Париж

0
Спортисти и треньори се оплакаха от чревни инфекции
Спортисти и треньори се оплакаха от чревни инфекции

Спортисти и треньори се оплакаха от чревни инфекции

На Олимпийските игри в Париж около 15 канадски спортисти са се сблъскали със стомашно-чревни проблеми, разкри лекоатлетката Зоуи Шерар пред телевизионния канал СВС.

Канадската федерация по лека атлетика по-рано съобщи, че Шерар е страдала от стомашно заболяване преди участието си в квалификациите на 400 метра. Спортистката сподели: "Това определено създаде някои пречки. Около 10-15 души, включително треньори, се разболяха, но вече се възстановяват."

След състезанието по триатлон от чревна инфекция се оплакаха още представители от други държави. Сред тях са представителката на Казахстан Екатерина Шабалина, белгийката Клер Мишел и две новозеландски състезателки. Заради стомашен проблем, швейцарските състезатели Адриен Брифо и Симон Вестерман не успяха да участват в щафетата.

Много спортисти разкритикуваха качеството на водата в река Сена и организацията на състезанието, посочвайки тези фактори като причина за здравословните проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари