Делян Пеевски: Радев да замълчи, загиват хора заради егото му!

1
Ортаците му Димитър Петров и Николай Русев да подават оставки
Ортаците му Димитър Петров и Николай Русев да подават оставки Снимка: ДПС / Архив

Ортаците му Димитър Петров и Николай Русев да подават оставки

В напрегната политическа атмосфера председателят на Движението за права и свободи (ДПС) Делян Пеевски отправи остри критики към президента Румен Радев във връзка с последните трагични събития във Военновъздушните сили (ВВС) на България.

Пеевски коментира: "Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ. С поредната трагедия във ВВС, в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му".

Лидерът на ДПС призова за отговорност от страна на висшето военно ръководство. Той настоя за оставките на командващия ВВС генерал-майор Димитър Петров и на бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза, ако в тях "е останала войнска чест и достойнство".

Пеевски не пропусна да отбележи и предполагаеми връзки между президента и висшите военни, споменавайки за "семейни назначения и връзки".

В заключение, председателят на ДПС отправи категорично послание към държавния глава: "Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Питанка
    Това биологично недоразумение на природата, няма ли най-сетне да си затвори плювалника, че е вмирисан на корупция отвсякъде, оказва се, че сам се самоопределя като месия на държавата и само дрънка от сутин до здрач, да си гледа работата,че вече не се трае
  • 3
    4
    Петя
    Възможно ли е да открием подписка за събиране на средства с цел:Дебелян да седне в кабината на F-16 и да повтори това,което направи Радев.Знам,че средствата ще ги съберем,но регионалните катаклизми са притеснителни.Ако (дано)падне на сушата-яко земетресение,ако(дано)падне в морето-мега цунами.Май е по-добре 7,62.
  • 7
    3
    Ф.Котленски
    Забележете,как този полуграмотен субект,един 140-ет кгр. екземпляр,всеки ден споменава името на президента Р.Радев,белки му се вдигне скапания имидж.Превърнал се в пощенска кутия за брътвежи от платени герберски душмани на държавният ни глава,този навлек хуква из коридорите на НС,където търси журналисти с микрофон и камери,за да изхвърли отровата от голямата си уста. 98% от българите, ненавиждат това изчадие! Прокуратурата на САЩ го осъди по закона "Магнитски",но тук у нас,никакви закони още не са измислени за него.
  • 9
    2
    333
    И тоя тумбък, търбух, туловище има наглостта да говори,това нескопосно и корумпирано полусъздание , което е в списъка магнитски, Ами има само един начин да му се затвори свинската уста и то завинаги, обаче за това трябват мъже , а не евроатлантически джендъри
  • 12
    1
    баце
    Не заради егото на Президента,а заради такива к ра д ци който се издирват по Магнитски д еб ела с ви ньо и развратници като плювню и еврея пъси
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари