Слави Трифонов: Срамно е политици да си правят ПР от трагедията с българските пилоти

1
Загиналите заслужават уважение, а не политически заигравки
Загиналите заслужават уважение, а не политически заигравки

Загиналите заслужават уважение, а не политически заигравки

Слави Трифонов остро разкритикува опитите за политизиране на трагедията с българските пилоти в емоционален пост във Фейсбук. Той призова за уважение към паметта на загиналите и осъди използването на инцидента за политически цели.

"Има нещо много грозно и уродливо, което се случва в момента. От трагедията с българските пилоти някои политици се опитват да си правят PR кампания, което е унизително и срамно", заяви Трифонов в социалната мрежа.

Той подчерта, че паметта на загиналите заслужава само уважение и преклонение, а не политически маневри. Трифонов категорично се противопостави на исканията за оставки, определяйки ги като проява на безчовечност в настоящата ситуация.

"Евентуалните оставки нито ще премахнат проблемите, нито командирите, на които са поискани са причина за случилото се", аргументира се той.

Шоуменът изрази подкрепата си към президента Румен Радев, съгласявайки се с неговото изказване по темата. Трифонов подчерта, че хората, които са загинали и тези, които продължават да изпълняват дълга си към родината, ежедневно рискуват живота си.

В своя пост Трифонов засегна и темата за отношенията със Северна Македония, отново заставайки зад позицията на президента Радев. Той определи претенциите на Северна Македония като "необмислени, безпочвени и основани на лъжи".

"И затова, ако искат да влязат в Европейския съюз, трябва да спазват договорните си отношения. Трябва да се съобразяват с България", категоричен беше Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари