Делян Пеевски: Искрено съм впечатлен от господин Радев

0
Румен Радев е разбрал, че F-16 е най-добрият избор за България
Румен Радев е разбрал, че F-16 е най-добрият избор за България

Румен Радев е разбрал, че F-16 е най-добрият избор за България

В кулоарите на парламента депутатът Делян Пеевски изрази изненада от позицията на президента Румен Радев относно изтребителите F-16. Коментарът му идва след полета на държавния глава, осъществен в четвъртък сутринта от авиобаза "Граф Игнатиево".

"Днес е много интересен ден, приятно изненадан съм от господин Радев. Искрено съм впечатлен. Разбрал е каква огромна грешка е допуснал с това, че не искаше F-16, блок 70", заяви Пеевски пред журналисти.

Народният представител подчерта промяната в позицията на президента, като отбеляза: "Като рекламно лице е застанал и ги защитава, след като положи всички усилия да не ги купи. Има огромна промяна. Разбрал е, че това е най-добрият самолет за България, след като лобираше изключително грубо да се купят шведските "Грипен"".

Пеевски също така коментира текущата политическа ситуация, заявявайки, че вече е в ход предизборна кампания. "Нищо повече не може да се случи. Няма време за никакви промени", добави той, намеквайки за ограничените възможности за значителни промени в политиката преди предстоящите избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Магнитски-Догански-Вашингтон
    Зад голяма тежка дума и мнение голямо потупване по гърба и рамото стои,но в един момент то ще се превърне в удари по гърба и под кръста точно когато си на ръба на скалата над пропастта.
  • 6
    4
    SB
    ПРАСЧО какво може да кара,НЕРЕЗ МРЪСЕН само на тиган.
  • 8
    3
    ДеБелян
    Откакто ДеБел Ристю Бойкикев ме изпра станах пръв евроатлантик на републиката и опъвам всякакви кирчовци,кокорчовци и прочее пеперуги
  • 16
    2
    драма
    За втори път Румен Раден еднолично е избран от повечето българи за президент на България. А депутатите? А безбройните партии и партийки и борбата за челното им място - Корнелка, Делянча и разни други?
  • 23
    1
    Аз
    Това пълничко момче се е взел много насериозно.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари