Румен Радев ще пилотира F-16

1
Президентът ще направи демонстрационен полет в авиобаза "Граф Игнатиево"
Президентът ще направи демонстрационен полет в авиобаза "Граф Игнатиево" Снимка: Прессекретариат на президента / Архив

Президентът ще направи демонстрационен полет в авиобаза "Граф Игнатиево"

Президентът Румен Радев ще извърши демонстрационен полет с изтребител F-16 в авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември, петък. Полетът ще се осъществи по покана на Военновъздушните сили на Съединените американски щати, според информация от прессекретариата на държавния глава.

В рамките на посещението си в базата, президентът Радев ще удостои с престижното отличие "Почетен знак на президента" бригаден генерал Тад Кларк. Генерал Кларк, който командва 31-во изтребително авиокрило от Военновъздушните сили на САЩ в авиобазата в Авиано, Италия, получава наградата за своя значителен принос към укрепването на стратегическото партньорство между България и САЩ в сферата на отбраната.

На следващия ден, 14 септември, събота, държавният глава ще бъде специален гост на открития летателен ден в авиобаза "Граф Игнатиево". Събитието, което ще започне в 10:00 часа, е посветено на две значими годишнини - 20 години от присъединяването на България към Северноатлантическия алианс (НАТО) и 35 години от въвеждането на изтребителя МиГ-29 във въоръжението на българските Военновъздушни сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Мунчо
    А на мен ми дайде един кур да се повозя на него
  • 2
    6
    хехемуху
    Аз съм ебаната в гъза бесарабска минетчийска пеперастка смрадлива курва мартинчо и знам,че няма по гнусни и корумпирани лайнари от екскрементите от ппдб,да им еба путката майна в гъза пеперастки да им еба
  • -2
    5
    Мунчо
    Фърчило му дайте на Мунчо
  • 4
    4
    Тоз
    Хуху муку покани пеевски Борисов и тема подобни само да се возят ама да си сложат памперси .
  • 6
    3
    123
    Мафиотската сган може само да му лиже подметките на Румбата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари