Делян Пеевски: Горица Грънчарова ще бъде зверски натискана от кръга около Румен Радев и от самия него

6
Убеден съм, че ще има опит за овладяване на МВР и цялото електронно управление
Убеден съм, че ще има опит за овладяване на МВР и цялото електронно управление

Убеден съм, че ще има опит за овладяване на МВР и цялото електронно управление

Председателят на ДПС Делян Пеевски изрази неутрална позиция след обявяването на номинацията на Горица Грънчарова - Кожарева за служебен министър-председател, заявявайки, че не я познава лично, но е готов да види как ще се справи с новата си роля.

Пеевски обаче изрази увереност, че ще бъде направен опит за овладяване на Министерството на вътрешните работи и цялото електронно управление. Според него, решението дали досегашните служебни министри, включително вътрешният министър Калин Стоянов, ще останат на постовете си, трябва да бъде взето от новия премиер, както е предвидено в Конституцията.

Никой не може да се бърка, надявам се да няма намеса. Но имам усещането, че ще бъде направен такъв опит“, коментира Пеевски. Той пожела на Грънчарова - Кожарева да устои на натиска, който, по негови думи, ще бъде упражнен от кръговете около президента Румен Радев и самия държавен глава. Пеевски подчерта, че очаква новият служебен премиер да бъде „зверски натискана“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Тумор,който трябва да бъде...
    Божичко, колко е лоест и грозен, за която визия е виновен Господ! Но за моралната му и духовна нечистоплътност е виновен родителят, който го е отгледал и възпитал .
  • 5
    1
    Благодаря
    Шиши умира от страх, че вече никой не се страхува от него. И сега вие на умряло. Свърши се с тебе, разбойнико. И след тебе идва Борисов. Ще си играете на кокълчета зад решетките.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари