Дебора Михайлова: Винаги ще има шок от спомените!

0
Очаквам справедливост, заяви момичето преди разпита ѝ по делото
Очаквам справедливост, заяви момичето преди разпита ѝ по делото Видео: NOVA

Очаквам справедливост, заяви момичето преди разпита ѝ по делото

"Надявам се на справедливо наказание за Георги."

Това обяви Дебора Михайлова от Стара Загора, която стана жертва на домашно насилие и бе нарязана от приятеля си Георги Георгиев с макетно ножче.

Днес започват разпитите на свидетели и вещи лица по делото "Дебора”. В Районния съд в Пловдив ще бъде проведено поредното заседание срещу подсъдимия Георги Георгиев.

Делото ще бъде гледано в четири заседания и при закрити врата, за да не бъдат оповестявани факти от интимния живот на двамата.

"Очаквам справедливост, това е вече 3-4 заседание, така че стресът не е толкова голям. Нямам какво да му кажа. Знам че хората ме подкрепят и са зад мен. Надявам се истината за случилото да излезе наяве", обясни момичето преди заседанието.

Тя, призна, че първата ѝ песен е посветена именно на нейния насилник.

"Не е лъжа, че песента, която написах, е за него. Момичетата не трябва да си мълчат, ако са насилвани. Винаги ще има шок от спомените, но важното е да подтиснем негативните емоции в себе си", каза Дебора, като добави, че е доволна от първото си участие във Варна, както и изрази надежда да има още такива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Какаванин
    Винаги ще има зародиш по-двете наденици под носа ти!
  • 3
    2
    Правилно, 1
    Разпоретината няма да спре да се предлага не "тезгяха", докато пишман медиите ѝ обръщат внимание. Нали в "шок от спомените" се татуира като маймуна от веждите до джонгалите и наду джуки и квото се сетиш още. Сега точи лиги някой да я излъже, че ще я пласира някъде, а ние да ѝ гледаме сеира. Не ни ли писна от тъпи курветини и от празни драми на празни хора години наред? Като на оная селска история между двамата лентяи от Цалапица, с която ни надуват главите втора година.
  • 9
    1
    Българин
    Тази пропаднала чалга курва още ли е актуална ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари