Трето заседание по делото "Дебора"

0
Районният съд разпитва свидетели, включително обвиняемия Георги Георгиев
Районният съд разпитва свидетели, включително обвиняемия Георги Георгиев Видео: NOVA

Районният съд разпитва свидетели, включително обвиняемия Георги Георгиев

Трето заседание по делото „Дебора“. Очаква се днес Районният съд в Пловдив да разпита и последните свидетели в процеса. След това магистратите трябва да преминат към експертизите и да изслушат вещите лица, които са ги изготвили. Самата Дебора Михайлова, която трябваше първа да даде показания, по нейно настояване ще бъде разпитана последна. Обяснения в края на делото ще даде и самият подсъдим, информира NOVA.

Това е бившият приятел на момичето - охранителят Георги Георгиев. Той е обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, вследствие на което Дебора получи 400 шева, както и в насилствено подстригване на косата ѝ и отправени нееднократни заплати за убийство. Делото се гледа при закрити врата, за да не се разгласяват факти от интимния живот на двете страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари