"Daily Mail" публикува статия за млада българка, създала мултимилионен бизнес

4
История за издигане от бедност до богатство
История за издигане от бедност до богатство Снимка: Facebook / Десислава Добрева (The Branding Queen)

Десислава Добрева е дигитален номад

Десислава Добрева, 33-годишна българка, привлече вниманието на световните медии със своята необикновена история на успеха. Изданието “Дейли Мейл“ публикува обширна статия за нея, разказвайки как тя е създала мултимилионен онлайн бизнес, докато пътувала в над 40 държави по света. В момента Десислава живее в Лондон и ръководи глобална образователна консултантска компания, която носи нейното име.

Издигане от бедност до международен успех

Историята на Десислава започва в България, където е израснала в бедност. Въпреки трудностите, нейните родители почти се разорили, за да ѝ осигурят възможност да замине за Дания, където тя изучава бранд мениджмънт. След завършването си, вместо да се върне в България, Десислава взема решението да тръгне по света, използвайки придобитите си знания, за да създаде основите на онлайн бизнес в областта на брандинга.

Брандингът е комуникационна функция в маркетинга, включваща анализ и планиране на позиционирането на дадена марка на пазара. Чрез тази специализация Десислава успява да постави начало на успешен бизнес, който в последствие ще се разрасне до мащаби, които дори тя не е очаквала.

Пътувания и упорит труд - ключът към успеха

Десислава Добрева е пример за дигитален номад - човек, който пътува свободно, докато работи дистанционно, използвайки интернет. Тя е посетила множество държави, включително Тайланд, САЩ, Гватемала, Италия, Румъния и Испания, като е работила по различни задачи, за да се издържа. В началото, единственото, от което е имала нужда, било кафене с интернет, където да може да работи по развитието на бизнеса си, посвещавайки му по 18 часа на ден.

Упоритият ѝ труд скоро дава резултати. Още през първите осем месеца от създаването на бизнеса си, Десислава реализира шестцифрена сума, а по време на пандемията от Covid-19 компанията ѝ се разраства до мултимилионно предприятие.

Лондон и бъдещите планове

Днес Десислава живее в Лондон, където се чувства комфортно и успешно ръководи своята компания. С екип от петима членове, разпределени между Великобритания, Португалия и Индия, Десислава вече не е обвързана с изтощителни работни дни. Сега тя работи само по два до четири часа дневно, оставяйки повече време за лични интереси и пътувания.

Въпреки постигнатите успехи, Десислава не е загубила страстта си към пътешествията. Африка е следващата ѝ дестинация, която възнамерява да опознае, докато продължава да разширява бизнеса си и да помага на други да изградят успешни марки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    До 2
    Най вероятно си бесарабски анално олабен куросмук,нали познах ? А на тази проститутка всъщност "бизнесът" и е в платформата Only Fans,това и е "брандингът"
  • 4
    3
    Whenej
    А така, парите са най-важното. Най-много точки дават като се изправиш пред Бог и ти каже "махни се от от мен, никога не съм те познавал". Точно статии за хора, които преследват материални богатства ни рекламирайте, майната им на моралните и духовните ценности. На идиотите това им трябва - мотивация да знаят, че отидат ли да станат еничари и ратаи в някоя друга държава, това е най-важното, важното е пари да има.
  • -2
    2
    До 1
    Най-вероятно не. Мазните червеногъзи путинопоклонници на тукашно ниво щяха да и скроят подъл номер...
  • 1
    1
    русенец
    Браво на момичето! В България щеше ли да успее?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари