Борисов и Пеевски напуснаха дебата за избор на кабинет

0
Бойко Борисов: "Не мога да слушам лъжи". Делян Пеевски последва Борисов и напусна залата без коментар
Бойко Борисов: "Не мога да слушам лъжи". Делян Пеевски последва Борисов и напусна залата без коментар Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов: "Не мога да слушам лъжи". Делян Пеевски последва Борисов и напусна залата без коментар

Днес по време на дебата за избор на ново правителство в Народното събрание, лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски напуснаха пленарната зала. Борисов бе първият, който излезе, след като слуша едва десетина минути от дебата. Изказването на акад. Николай Денков, в което той обвини бившите си партньори за свалянето на общия им кабинет и за предлагането на министри от времето на протестите през 2013, 2020 и 2021 година, провокира реакцията на Борисов. Той стана и напусна залата, заявявайки пред медиите: „Не мога да слушам лъжи“.

След около десет минути залата напусна и Делян Пеевски, който се отправи към кулоарите на Народното събрание без да направи никакъв коментар.

Процедурата за представяне на кандидат-премиера, състава и структурата на кабинета започна в 13:00 часа и дебатите все още продължават, съобщава „24 часа“. Преди да напуснат залата, в нея присъстваха 238 народни представители. Това стана ясно при последното гласуване малко след 13:00 часа. В момента отсъстват един депутат от ГЕРБ и един от независимите депутати - Аксел Руфад, Рамадан Аталай и Калоян Методиев. В сутрешната регистрация се регистрираха 219 народни представители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    съвсем точно Бай бай
    ако ЕС допусне да влезем в Еврозоната под управлението на мафиотите ББ-ДП, това би означавало гръцкия сценарии за България. Еврозоната привлича мутрите с безлихвени заеми от ЕЦБ, мафията ще надърпа едни милиарди под предлога да осъществим някакви "колосални" държавни проекти и всичко ще бъде изконсумирано от техните фирмички. Айде гърците поне ядоха и пиха, ама при нас софрата ще е на друга маса.
  • 6
    1
    Бай бай
    Тъпа, грозна и дърта мутра от Банкя, спипана по гол задник с пачки, пищов и презервативи + корпулентен Шишко(бивш крадец на банки), намагнитен лошо от нашите американски партньори, + тъп учиндолски чалгар - ама верно ли тези трима сдуханяци ще определят бъдещето на българите и бъдещето на българските деца?! Нищо чудно, че от Европейската комисия отрязаха тези пародийни мутрафони за всички еврозони и Шенгени...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари