"БМВ" горя в квартал "Мидия-Енос"

0
Засегнат е и съседен автомобил
Засегнат е и съседен автомобил

Засегнат е и съседен автомобил

На 4 юли, около 22:50 часа, в оперативния център на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Русе е получен сигнал за горящ лек автомобил марка "БМВ 525". Автомобилът е бил паркиран пред блок на улица "Братя Миладинови" в Русе. Пресцентърът на МВР - Русе съобщи, че сигналът е подаден чрез Единен европейски номер за спешни повиквания 112.

На мястото незабавно е изпратен екип на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Русе. Огнеборците са успели бързо да локализират и ликвидират горенето. Пожарът е обхванал предната част на автомобила „БМВ 525“ и е нанесъл щети и на близко паркиран автомобил „Фолксваген“, като предният мигач на втория автомобил е стопен.

След като пожарът е бил изгасен, на местопроизшествието е извършен оглед от служители на Първо районно управление. В резултат на огледа е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, като причините за възникване на пожара и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Според първоначалната информация няма пострадали хора при инцидента. Въпреки това, щетите по двата автомобила са значителни, като се очаква експертите да дадат точна оценка на материалните загуби в следващите дни. От МВР - Русе заявиха, че разследването ще продължи, докато не бъдат установени всички обстоятелства около възникването на пожара.

Пожарът, засегнал два автомобила на улица "Братя Миладинови", е тревожен инцидент, който ще бъде разследван изцяло и обстойно. Призоваваме гражданите, които имат информация или са били свидетели на случилото се, да се свържат с Първо районно управление,“ апелират от пресцентъра на МВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари