Бенямин Нетаняху и Антъни Блинкън обсъдиха следвоенното управление на Газа

0
Израелският премиер свързва съдбата на Синвар с освобождаването на заложниците
Израелският премиер свързва съдбата на Синвар с освобождаването на заложниците Снимка: Антъни Блинкън / X

Израелският премиер свързва съдбата на Синвар с освобождаването на заложниците

Бенямин Нетаняху и Антъни Блинкън обсъдиха бъдещето на Газа и съдбата на заложниците.

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху проведе важна среща с държавния секретар на Съединените американски щати Антъни Блинкън в град Йерусалим. По време на разговорите двамата дипломати обсъдиха ключови въпроси, свързани с бъдещото управление на ивицата Газа след приключване на военните действия, предаде БГНЕС.

Надежди за освобождаване на заложниците

Според официално изявление на канцеларията на израелския премиер, Нетаняху е изразил становище, че елиминирането на лидера на "Хамас" Яхия Синвар би могло да окаже благоприятно влияние върху процеса по освобождаване на заложниците, които са държани в Газа повече от една година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари