БЧК раздава безплатна вода в София

0
Два специално обособени пункта са създадени в столицата
Два специално обособени пункта са създадени в столицата

Два специално обособени пункта са създадени в столицата

Във връзка с очакваните високи температури, днес и утре (20 и 21 юни) доброволци на Столичната организация на БЧК ще раздават безплатно бутилирана минерална вода в горещите часове на деня от 11:30 ч. до 13:30 ч. в два специално обособени пункта:

  • НДК - входа срещу бул. „Витоша“ и изхода на метрото, и
  • в градинката срещу Софийския университет „Климент Охридски“.

Минералната вода е осигурена със средства на Българския Червен кръст.

БЧК напомня, че високите температури през летните месеци могат да поставят в риск здравето и живота на всекиго. Особено податливи на това са възрастните, хронично болните и децата.

За да се предпазите - избягвайте излизането навън в най-горещата част на деня, а ако излизането е наложително, стойте на сянка, носете шапка и светли дрехи. Използвайте крем с висок слънцезащитен фактор и пийте достатъчно течности. Ако почувствате неразположение, незабавно потърсете медицинска помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Жива да не бях!
    Искам да прочета: ВиК ООД раздава безплатна вода в Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари