Шествие на семейството организират в София

2
Поканени са всички родителски организации, обществени клубове и граждани
Поканени са всички родителски организации, обществени клубове и граждани Снимка: БТА

Поканени са всички родителски организации, обществени клубове и граждани

Шествие на семейството ще има днес в София, като част от инициативата "Месец на семейството", съобщиха организаторите. Началото на събитието е обявено за 10:30 ч. на площад „Александър Невски“, а самото шествие се предвижда да потегли в 12:00 часа, като крайната му точка е НДК.

Поканени са всички родителски организации, обществени клубове и граждани, които застават в защита на правата и суверенитета на индивида и традиционното семейство, се посочва в съобщението.

В него се отбелязва, че целта на мероприятието е държавата да започне "ясна и конкретна политика по въпроса с демографския колапс в страната".

Организаторите напомнят, че шествието е деполитизирано, предава БТА.

Миналата година също беше организирано Шествие на семейството с настояване държавата да приеме решаването на демографския проблем в страната като основна своя политика и цел.

Преди дни поход в подкрепа на традиционното семейство премина по централните улици в София. Инициативата беше организирана също в Пловдив и във Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До име
    Е и?!Кой ни забрани да пишем какво мислим?!Защо Точно Днес на Задушница да гледаме полуголи шутове? Защо те да имат повече права от нас.Тия кралства и фондове да си командват у тях.Различна вяра сме .
  • 3
    7
    Име
    "София прайд" се организира от фондация GLAS, съвместно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет. Събитието през 2024 е подкрепено от Български фонд за жените, Посолство на САЩ в България, Посолство на Австралия, Посолство на Австралия, Посолство на Великобритания, Посолство на Кралство Нидерландия."" Просто за информация...
  • 7
    6
    Тодоров
    Интересно защо няма възможност за коментари под статията за педалския парад?! Аз мисля че е "случайност."... Хора, догодина я на Рождество, я на Разпети Петък, ще влязат в църквите да размахват шарени знаменца...
  • 7
    5
    123456
    Само огъня ще прочисти тези гнусотии!
  • 9
    4
    Путин Хуйло
    Защо са забранени коментарите под новината за Гей Прайда ? Исках да се похваля,че свиря на рязан кожен дудук там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари