Баскетболно попълнение в "Игри на волята"

0
Десислава Кантарджиева влиза в племето на Дръзките
Десислава Кантарджиева влиза в племето на Дръзките Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Десислава Кантарджиева влиза в племето на Дръзките

Нов член се присъединява към "Игри на волята". Баскетболистка влиза в племето на Дръзките.

Шестият сезон на популярното риалити шоу "Игри на волята" посреща нов участник. Баскетболистката Десислава Кантарджиева спечели място в предаването след оспорван кастинг двубой срещу Десислава Джоклева, описана като търсачка на силни усещания.

Кантарджиева ще заеме мястото на напусналата фитнес инструкторка Иванина Тодорова в племето на Дръзките, което в момента се намира на така наречения Бряг на отчаянието. Новата участничка ще се изправи пред предизвикателството да се интегрира в отбор, който вече е изпитал трудностите на оцеляването в екстремни условия.

Кастинг битката между двете претендентки се оказа непредвидима. Въпреки че Кантарджиева започна с преднина, моментът на самоувереност я доведе до поредица от грешки, позволявайки на опонентката ѝ да я настигне. В крайна сметка, по-добрата физическа подготовка на баскетболистката се оказа решаваща за победата ѝ и спечелването на място в надпреварата за голямата награда от 100 000 лева.

Присъединявайки се към Синия отбор, Кантарджиева ще се озове в центъра на вече съществуващо напрежение. В момента в племето на Дръзките се води битка за надмощие между две коалиции - тази на инфлуенсърката Ренета и на музикалния артист Павел. Натрупаното напрежение заплашва да ескалира в нови конфликти, което прави задачата на новодошлата още по-предизвикателна.

Предстоящата седмица в "Игри на волята" обещава да бъде наситена със събития. Зрителите ще станат свидетели на нова териториална битка и ще видят последствията от проведените елиминации. Особен интерес представлява реакцията на племето на Силните след отпадането на техния съотборник Ангел.

Феновете на шоуто могат да очакват отговори на редица въпроси в следващия епизод: Към коя от съществуващите коалиции ще се присъедини Десислава Кантарджиева? Как ще се отрази напускането на Ангел върху динамиката в племето на Силните? Какви ще бъдат новите териториални граници между племената?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари