Силните станаха четвъртото племе в „Игри на волята“

0
Въпреки грандиозната си победа, зелените ги очакват комари, големи колкото врабчета и глад, който не носи прошка никому
Въпреки грандиозната си победа, зелените ги очакват комари, големи колкото врабчета и глад, който не носи прошка никому

Въпреки грандиозната си победа, зелените ги очакват комари, големи колкото врабчета и глад, който не носи прошка никому

В най-новия епизод на риалити формата "Игри на волята" се разигра изключително напрегнат и многокомпонентен двубой, който определи осемте финални участници в предаването. Това състезание доведе до формирането на четвърто племе в играта, наречено Силните.

Битката за последните осем места в надпреварата беше оспорвана между 16 нови кандидати, разделени в два равностойни отбора - Оранжеви и Лилави. Сблъсъкът се проведе в няколко етапа, изискващи от участниците да демонстрират концентрация, баланс и прецизност.

Състезателите трябваше да преминат през три предизвикателства: "Люлката на смъртта", "планината от варели" и "змейката". Тези изпитания тестваха комплексните умения на претендентите. Решаващият момент настъпи във финалния етап, където точният мерник и логическото мислене на оранжевия отбор им осигуриха победата над лилавите.

Триумфът на новосформираното зелено племе на Силните обаче беше краткотраен. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев съобщиха неочаквана новина - новото племе ще трябва да се засели в най-новата територия, наречена Блатото. Тази зона предлага още по-сурови условия за живот и оцеляване в сравнение с вече познатия Бряг на отчаянието.

В следващия епизод на екстремното риалити зрителите ще станат свидетели на историческо събитие - първата четворна битка за територия в историята на предаването. Това събитие обещава да промени коренно ситуацията за всички племена в играта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари