Дръзките отново бедстват на Брега на отчаянието

0

Нови конфликти разтърсиха племето на Дръзките след загубата в териториалната битка

Участниците в популярното риалити шоу "Игри на волята" преживяха поредица от вълнуващи моменти в последния епизод. Племето на Дръзките се изправя пред ново предизвикателство, след като за втора поредна седмица ще трябва да оцелява на негостоприемния Бряг на отчаянието.

Денят започна с избор на нови капитани за всяко от племената. При Силните се разигра малка драма, когато каскадьорката Силвия направи опит да спечели лидерската позиция. Въпреки това, неочакваната подкрепа на Миряна за Караолис затвърди властта на мъжката коалиция в племето. Дръзките единодушно избраха за свой водач наскоро завърналия се от елиминационен двубой Гешев, докато Гордите отново се довериха на опита на състезателя по калистеника Добрин.

Кулминацията на епизода беше териториалната битка, проведена на т.нар. MAD MAX арена. Силните демонстрираха превъзходна стратегия и безапелационно спечелиха най-желаното място - Резиденцията. Капитанът на Зелените, Караолис, се открои със своята бързина и съобразителност, решавайки финалния пъзел за рекордно кратко време - под една минута.

Дръзките и Гордите се впуснаха в ожесточена борба за второ място и правото да обитават Стопанството. За съжаление на Сините, поредица от забавяния, причинени от инфлуенсърката Ренета и музикалния изпълнител Павел, ги лишиха от шанс за победа. Това доведе до нови конфликти между съплеменниците, които продължиха и след края на състезанието.

Зрителите могат да очакват още вълнуващи моменти в следващия епизод, който ще включва капитанска битка. Освен това, един от участниците в групата на Храбрите ще получи възможност да се включи в основната надпревара за голямата награда от 100 000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари