Мартин Николов - Елвиса се завръща в „Игри на волята“

0
Храбрите изправени пред съдбоносен избор
Храбрите изправени пред съдбоносен избор Снимка: NOVA

Храбрите изправени пред съдбоносен избор

Тази вечер от 20:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на вълнуващо завръщане в екстремното риалити "Игри на волята". Мартин Николов-Елвиса, познат на публиката като бронзов медалист от петия сезон на предаването, ще се изправи в специален кастинг двубой за място в All Stars сезона.

Силен съперник на хоризонта

Негов опонент ще бъде Любослав Петров - четирикратен републикански шампион по лека атлетика. Младият спортист е готов да демонстрира своята сила, издръжливост и борбен дух в битката за място в седмия сезон на предаването.

Важни решения за Храбрите

В предстоящия епизод отборът на Храбрите, които успяха да избегнат елиминациите, ще трябва да вземат трудно решение. Техният избор може да доведе до сериозни последствия или да им донесе неочакван позитивен обрат.

Ексклузивни разкрития в подкаста

Междувременно, наскоро елиминираният Караолис ще бъде специален гост в подкаста "След Игрите". Той ще сподели подробности за динамиката в отбора на Силните и ще разкрие своята гледна точка за развитието на играта и бъдещето на своя съюзник Раду.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари