Баща и син Дъглас пристигнаха в Киев

0
Актьорът и синът му се запознаха с историческите забележителности на украинската столица
Актьорът и синът му се запознаха с историческите забележителности на украинската столица Снимка: БТА / АР

Актьорът и синът му се запознаха с историческите забележителности на украинската столица

Холивудската легенда Майкъл Дъглас посети украинската столица Киев, придружен от сина си Дилън. Информацията за визитата беше потвърдена от украинското Министерство на туризма.

79-годишният носител на престижната награда "Оскар", познат на публиката от култови филми като "Първичен инстинкт", пристигна в Киев като част от своята мисия в качеството си на посланик на добра воля на Организацията на обединените нации (ООН). Дъглас е известен със своята категорична подкрепа за Украйна от самото начало на руската военна инвазия в страната.

По време на своя престой в украинската столица, актьорът и синът му имаха възможността да се запознаят с някои от емблематичните забележителности на града. Сред посетените обекти беше и църквата "Свети Андрей" - един от архитектурните символи на Киев, пред която двамата позираха за снимки.

Според информация от Министерството на туризма, Майкъл Дъглас е бил силно впечатлен от архитектурното богатство на Киев и е проявил жив интерес към историята на града.

Визитата на холивудската звезда в Украйна включва и участие в предстоящата Среща на върха на първите дами и господа в Киев. Събитието е организирано под патронажа на Олена Зеленска - съпругата на украинския президент Володимир Зеленски.

Посещението на Майкъл Дъглас и сина му в Киев се разглежда като важен жест на подкрепа за Украйна в контекста на продължаващия военен конфликт с Русия. То демонстрира продължаващия международен интерес към ситуацията в страната и подчертава важността на културната дипломация в тези трудни времена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    Майкъл Дъглас
    Аз идвам в Киев с надеждата да бъда опънат отзад от някой чеченец с първичен инстинкт!
  • 1
    7
    Куролап Зеленски
    Хайде сега на фронта в Курск,че много лошо взеха да се развиват там нещата,трябват ми попълнения за бандеронацистките отряди! Само да няма скоро заглавие: Баща и син Дъглас ги биха и ебаха в Киев
  • 4
    6
    Салютин
    Кърк Дъглас,Майкъл Дъглъс,Дилън Дъглас,велика фамилия,но Майкъл вече дава фира,видно от екскурзията му до Киев,столицата на фашистката руска провинция.
  • 7
    5
    Баба казваше:
    €вреин ли е – не ми го хвали!
  • -6
    4
    Учуден
    До долните парцали Фашагите са в мАЦКва, дебили ?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари