Атидже Алиева-Вели повежда листата на ДПС - Ново начало в Русе

1
Алиева-Вели е дългогодишен експерт в Държавен фонд "Земеделие" и бивш евродепутат
Алиева-Вели е дългогодишен експерт в Държавен фонд "Земеделие" и бивш евродепутат Снимка: dps.bg

Алиева-Вели е дългогодишен експерт в Държавен фонд "Земеделие" и бивш евродепутат

Бившият евродепутат и настоящ народен представител Атидже Алиева-Вели ще оглави листата на ДПС - "Ново начало" за предстоящите избори в Русе. Имената на участниците в листата бяха обявени след провеждането на председателски съвет на структурата на ДПС в Русе.

Алиева-Вели е дългогодишен експерт в Държавен фонд „Земеделие”, заемайки различни ръководни позиции. От 2013 година до момента тя е заместник-изпълнителен директор на фонда, ръководещ Разплащателната агенция. В периода 2011-2012 година е началник на отдел „Методология и контрол” към дирекция „Договориране по прилагане на мерките за развитие на селските райони” в ДФЗ. През същия период тя също така оглавява сектор „Мляко” в отдел „Селскостопански пазарни схеми”. Професионалната ѝ кариера в Държавен фонд „Земеделие” започва през 2007 година, когато постъпва като експерт, преминавайки през различни длъжности до настоящата си роля.

По отношение на образованието, Алиева-Вели притежава две магистърски степени – по публична администрация с акцент върху държавната администрация от УНСС (2012-2014) и по индустриални биотехнологии от Софийския университет „Св. Климент Охридски” (2003-2005). Също така тя има бакалавърска степен по биотехнологии от същия университет (1999-2003). Тя владее четири езика – турски, английски, френски и руски.

Очаква се Алиева-Вели да води листата на ДПС и в Ловеч, като това може да я изправи пред избора от кой избирателен район да влезе в парламента след изборите, съобщи Дарик.

Ето и останалите кандидати в листата на ДПС - "Ново начало" за Русе:

  1. Синан Вейсал
  2. Гюнай Кадънкова
  3. Семра Джиниева
  4. Снежинка Захариева
  5. Недялко Йорданов
  6. Севгин Ибов
  7. Ферхан Ибов
  8. Селяйдин Осман
  9. Меджнун Мустафов
  10. Илиян Илиев
  11. Октай Нуриев
  12. Вероника Хаджиева
  13. Ралица Герганова
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    До 8
    Важно е половата хигиена при изповядващите Ислям - кадъните са бръснати.
  • 2
    8
    Прав е 5
    Тая взема сигурно 100 хил евро на година от евродепутатството си. В 21 век живеем, като се занимаваш с политика би трябвало да се позамислиш и за външния си вид, за целта има фитнес зали и пластични хирурзи. Можеше да и се откъсне от сърцето някой лев и да го оправи тоя нос като на розово фламинго и тогава да излиза пред хората.
  • 4
    7
    Аджеба ...
    Атидже султан, какво общо има с Русенския вилает?
  • 1
    6
    ДПС
    До 5 Малоумник, никой не си избира тялото и външния си вид. Потърси си друго занимание!
  • -1
    5
    DPS
    Лелиии, тая гулям крукудил бее https://agrotv.bg/2022/12/13/%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B4%D0%B6%D0%B5-%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB/ вижти къв дълъг убау нос има кът някое фламинго
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари