Делян Пеевски повежда листата на ДПС - Ново начало в Хасково

1
Политическите формации продължават подготовката си за предстоящите избори
Политическите формации продължават подготовката си за предстоящите избори Снимка: БТА

Политическите формации продължават подготовката си за предстоящите избори

Политическите формации продължават усилено подготовката си за предстоящите парламентарни избори. Коалицията „Движение за права и свободи - Ново начало” регистрира своята листа за Хасково, като на чело на кандидат-депутатите е поставен Делян Пеевски.

Пеевски ще поведе също в Благоевград, където традиционно се състезава досега.

Бургас също е във фокуса на политическите маневри, като бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов заема второто място в листата на същата коалиция. Новината беше оповестена от водача на листата в региона, Исмаил Осман, който подчерта, че Стоянов е постигнал повече за краткия си мандат в МВР, отколкото други министри и директори с дългогодишен опит.

Междувременно, Ахмед Доган и неговата фракция, която се явява на изборите под името „Алианс за права и свободи”, все още работят върху окончателното подреждане на своите кандидатски листи.

От партията „Има такъв народ” на Слави Трифонов също анонсираха, че днес следобед ще регистрират своите кандидати за трите софийски избирателни района, засилвайки напрежението дни преди официалния старт на предизборната кампания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Асен Василев - Кокорчо
    Колко хубаво,моят роден град Аскуу - с теб съм ага за мазни кафенца!
  • 1
    3
    русенец
    Много хора не вярват в КРОКОДИЛСК ИТЕ СЪЛЗИ НА НЕГОВО ПЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ОТ КОЗЯКА! Аз СЪЩО/без дасъм бил член на БКП, щото в армейската ми характеристи ка имаше клеймо"ПОЛИТИЧЕСКИ НЕОРИЕНТИРАН"!
  • 2
    2
    русенец
    Продължаване на пропадането на ДЪРЖАВАТА след поредните избори! Докога ще въртите КАЛЪЧА едни и същи лица от МУТРОПАРЛАМЕНТА? Пак сте същите ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ! Тези пари трябват на бедния народ и опосканата му армия, а не на УКРАИНСКИТЕ НАГЛЕЦИ! И стига с това ваше НАТО, щото сме на послед но място в АФРИКА! Апропо, до 2030- та чертежите ша дойдат ли, щото не се вижда нещо в ЕВРОАТЛАНТИЧЕСК АТА ВАШИНГТОНСКА МЪГЛА?
  • 2
    1
    Русенец
    Двадесет години едни и същи СВИНЕ на трибуните! Калинчо, съкрати ли администрацията на министерството или НЕ? Знаеш ли колко от бившите ти подчинени не си знаят правата и подават глупави сигнали в прокурату рата? А това е в техните правомощия за решаване? За един приятел питам? Наглото МАГНИТНО ПРАСЕ да не е търсило БИСЕРОВ за обмяна на опит?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Край! Между нас всичко свърши!
- Защо?
- Ти преспа с почти всички мои приятелки!
- Как почти, ма? Още ли има?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари