Атанас Запрянов: Сънародниците ни в Ливан ще бъдат евакуирани с два полета

0
Министърът на отбраната е на посещение във Варна
Министърът на отбраната е на посещение във Варна Снимка: БТА

Министърът на отбраната е на посещение във Варна

Министерството на отбраната обяви планове за евакуация на българските граждани в Ливан, която вероятно ще бъде осъществена с два полета на правителствения самолет. Това заяви министърът на отбраната Атанас Запрянов по време на посещението си във Варна, където присъства на официалното откриване на учебната година във Висшето военноморско училище, съобщи БТА.

Запрянов отбеляза също, че броят на кандидатите за войници се е удвоил, след като бе взето решение за увеличаване на заплатите в армията. Въпреки това, министърът изрази притеснение относно намаляващия прием на курсанти във военните училища в страната.

Според него много кандидати не преминават медицинските прегледи, което допринася за недостига на обучаеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    запознат с майка ти
    аз пък съм запознат от майка ти че има... ти си живият пример
  • 1
    3
    Запознат
    Няма по гнусни нищожества от русофили и иZрожденци! Доказателството е в коментар 2
  • 0
    2
    Де да знам
    Ако не греша в Ливан християнското население е нещо около 20%. И си живее в мир и хармония с мюсулманите от много години. Виж, чифутите са друго нещо. Евреите са си точно араби, но циганите на арабите. То и за това от хилядолетия никой не ги иска по земите си, та се наложи да им създадат изкуствена държава. Но там нещата до 50 години ще приключат. Отвратиха света от себе си за пореден път.
  • 1
    1
    Sara
    Какво дирят там тези сьнародници?Как може да се жените за араби или негри,явно сериозно са закъсали нашите девойки,ужас,за тези бедни дрипи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари