Арестуваха спортист от Египет, нападнал жена край Сена

0
Борецът е бил много пиян
Борецът е бил много пиян

Борецът е бил много пиян

Олимпийските игри в Париж бяха разтърсени от нов скандал, след като египетски спортист беше арестуван по подозрение за сексуално посегателство. Борецът, чието име все още не е официално разкрито, е задържан рано сутринта, около 4:30 часа, след като нападнал жена на улицата в близост до река Сена. Според информацията, състезателят е бил в силно нетрезво състояние по време на инцидента, предава bTV.

Жертвата веднага е подала сигнал в полицията, а според източници от парижката прокуратура е започнато разследване за сексуално насилие. Засега обаче не се разкриват повече подробности за случая.

Този инцидент е пореден удар за имиджа на Олимпийските игри, след като само преди дни австралийската звезда в хокея на трева Том Крейг беше арестуван, докато купувал кокаин от местен дилър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Запознат
    Жалко че не е нападнал мен - така бяг зажаднял за разгонен арабин да ми намести аналната чакра! Чух че един такъв намества чакрата на Зеленски всяка вечер!
  • -3
    3
    Запознат
    do 2 Те путака и шойгу също се плющят на лягане и на ставане, и то в тайгата ... Уж жена му на путака, защо избяга ?!
  • 3
    2
    do 1
    Макарон е омъжен за мъж травестит.
  • 3
    1
    А-ха
    Ем, нормално: пийнал – доебало му се е! Поне на жена е налетял, че с тези педерастки изцепки на тая олимпиада и на гъза на Макрон можеше да посегне!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари