Арестуваха футболист за нападение над екип на bTV

0
Нападателите са регистрирани като представители в РИК
Нападателите са регистрирани като представители в РИК

Нападателите са регистрирани като представители в РИК

Двама мъже са задържани за нападение над журналистически екип на bTV в квартал "Република" в град Хасково. Инцидентът се е разиграл на улица "Ястреб" в ранните часове на деня пред заведение с множество посетители.

Агресията започва от районния наместник

Районният наместник на квартала Огнян Шекеров е направил опит да повреди телевизионната техника, след което е последвало физическо насилие срещу оператора Петър Картулев, който е получил удари в областта на лицето.

Полицейска акция и задържане

След сигнал към правоохранителните органи, полицейски екипи са влезли в квартала. Първоначално Огнян Шекеров и синът му Юлий са направили опит да се укрият, но впоследствие са били задържани. Срещу тях е образувано досъдебно производство за хулиганство.

Политическа обвързаност на нападателите

Двамата задържани са регистрирани като представители на политическа коалиция в Районната избирателна комисия за предстоящите избори.

Спортно минало с прояви на агресия

Юлий Шекеров, който е футболист в отбора на Свиленград, участващ в Югоизточната Трета лига, има предишни прояви на агресивно поведение. През 2013 година той е излежал едногодишно наказание заради нанесен побой над футболен съдия по време на среща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари