Задържаха двама мъже за нападение над екип на bTV в Хасково

1
Операторът Петър Картулев е пострадал при инцидента
Операторът Петър Картулев е пострадал при инцидента Видео: bTV

Операторът Петър Картулев е пострадал при инцидента

След сигнал за нападение над журналистически екип, служители на Районното управление в Хасково са задържали двама мъже на възраст 34 и 65 години. Случаят се разследва за изясняване на тяхната съпричастност към инцидента.

Нападението

Инцидентът е станал на улица "Ястреб" в квартал "Република" в Хасково, където журналистически екип на телевизия bTV е пристигнал, за да отрази изборния процес. Операторът Петър Картулев е бил подложен на множество удари от местни жители. Районът, известен като ромска махала, е маркиран като рисков изборен район.

Разследване

Въпреки редовното присъствие на екипа на bTV в района по време на избори, този път появата им е предизвикала неочаквана агресия сред местното население. Важно е да се отбележи, че журналистическият екип не е провокирал по никакъв начин нападението. Мотивите за агресивната реакция остават неизяснени.

Незабавно след инцидента са изпратени полицейски екипи, които са започнали разследване и издирване на нападателите. Районна прокуратура - Хасково контролира образуваното досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Боко
    Без причина?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари