Ангел Русев от "Игри на волята": Обрязването на сина ми е по-важно от сватбата

0
Сватбата може да почака, обрязването - не
Сватбата може да почака, обрязването - не Снимка: Ангел Русев / Facebook

Сватбата може да почака, обрязването - не

Известният щангист и участник в риалити шоуто "Игри на волята" Ангел Русев разкри интересни подробности за личния си живот и семейните традиции в свое телевизионно интервю. Спортистът изненада с откровението, че в момента сватбата не е на дневен ред за него и половинката му.

В разговор с водещата Гала, Русев сподели: "Сватба не знам дали ще има! За нас, мюсюлманите, обрязването е по-важно". С тези думи той подчерта значимостта на религиозните традиции в живота си, поставяйки обреда на обрязване на сина си като приоритет пред брачната церемония.

Обрязването, известно още като хипотезис, е важен ритуал в мюсюлманската култура, символизиращ прехода от детството към зрелостта при момчетата. Тази практика носи дълбоко религиозно и социално значение в общността.

Русев призна, че не се смята за особено романтичен човек. Той разказа как е направил предложение за брак на половинката си на 8 март, когато тя вече е била бременна с детето им. Този момент от връзката им показва, че двойката следва свой собствен път, различен от традиционните представи за романтика.

Щангистът сподели и лични притеснения относно бащинството: "Аз си мислех, че не мога да имам никога дете! Много щангисти не могат да имат деца! Има проблеми с вдигането на тежести". Тези думи разкриват колко ценно е за него да стане баща, определяйки сина си като най-голямото си постижение.

Откровеността на Ангел Русев показва, че в съвременното общество съжителстват различни културни и семейни модели. Неговата история илюстрира как традиционните ценности и модерният начин на живот могат да се преплитат, създавайки уникални семейни истории.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Василесий
    Те са мазни прасета. Да си обреже и горната глава.
  • 13
    1
    Знам
    Какъв мюсюлманин като ядат свинско, празнуват Коледа и Великден и носи българско име . И те не знаят какви са накрая.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари