Ангел Русев влезе в "Игри на волята"

1
Водата е най-големият му противник, но се зарича да покори и нея
Водата е най-големият му противник, но се зарича да покори и нея

Водата е най-големият му противник, но се зарича да покори и нея

Изявеният русенски спортист Ангел Русев, четирикратен европейски шампион по вдигане на тежести, се включва в нов предизвикателен проект. Той е част от участниците в популярния риалити формат "Игри на волята", съобщиха от продуцентския екип на предаването.

Русев, който освен с четирите си европейски титли се гордее и със златен и бронзов медал от световни първенства, ще трябва да докаже своите умения в среда, коренно различна от спортната зала.

Интересен факт е, че най-голямото предизвикателство за атлета се оказва водната стихия. Въпреки това, Русев заявява твърдата си решимост да преодолее и тази трудност по време на участието си в шоуто.

"Водата е моят най-голям противник, но съм решен да я покоря. Спасителна жилетка няма да сложа", зарече се спортистът.

Участието на Ангел Русев в "Игри на волята" предизвиква интерес сред феновете на спорта и риалити форматите, които очакват с нетърпение да видят как ще се справи шампионът в новата за него обстановка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    981125g
    Do pet ze novia sfqt📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📈😃😄😄😃😀😃😄😃😄😄😄😃😀🥳🥳🥳🥳⚡🌪️⚡🌪️🌿🍁🍁🍁🍁🍁🍄🌌🌠🌠🌠🛸🛸🛸🛸🛸✈️✈️✈️✈️🛣️🛣️🛣️🛣️🛣️🛣️🎂🎈🎊🎈🎊🧨🎆🎇🎇🎆⚽⚽⚾🏀🏈🏈🥅🥅🥅🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🎄🎄🎄🕥🕢🕗🕡🕑🕝🕑🕧🗳️🕐📨🕒🕒🕒🕜🕧🕟🔪🔪☠️👻💩😇🤪😶‍🌫️🧐🤤😥💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️li no. Po age petak
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари