Акция срещу купения вот в Силистренско

0
На ключови места в областта са изградени контролно-пропускателни пунктове
На ключови места в областта са изградени контролно-пропускателни пунктове Снимка: ОДМВР - Силистра

Проверяват се заложни къщи, магазини, пунктове за продажба на дърва за огрев и други обекти, за които съществува риск от свързани с изборния процес нарушения

Мащабна полицейска акция стартира в Силистренско за гарантиране на честни избори.

Силите на реда в Силистра предприеха мащабна операция в ранните часове на деня, насочена към осигуряване на свободно волеизявление на гражданите и противодействие на престъпността. Акцията обхваща цялата територия, обслужвана от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Силистра.

Многостранен подход за гарантиране на сигурността

В операцията участват служители от различни звена на полицията, включително криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция. Към тях се присъединяват експерти от научно-техническата лаборатория и разследващи полицаи. Допълнителна подкрепа оказват Зоналното жандармерийско управление и Регионалната дирекция по горите - Русе.

Фокус върху рискови зони и лица

Специално внимание се обръща на рискови населени места, определени след задълбочен оперативен анализ и опит от предходни избори. Под наблюдение са поставени лица от активния криминален контингент и други, за които има съмнения, че биха могли да повлияят на изборния вот.

Широкообхватни проверки

Полицейските екипи извършват проверки на различни обекти, включително заложни къщи, магазини и пунктове за продажба на дърва за огрев. Тези локации са идентифицирани като потенциални точки за нарушения, свързани с изборния процес.

Засилен контрол на движението

На ключови места в областта са изградени контролно-пропускателни пунктове. Там се извършват щателни проверки на преминаващи лица и моторни превозни средства.

Мобилни екипи за бърза реакция

Сформирани са специални мобилни екипи, които ще оперират в различни райони и часови диапазони през целия ден. Създадена е организация за незабавна проверка на всеки постъпил сигнал за нарушения и престъпления, свързани с изборния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари