Ахмед Доган: Предстоящите избори са съдбоносни за България!

0
В името на мира трябва да отнемем ''хранилката'' на ''феномена''
В името на мира трябва да отнемем ''хранилката'' на ''феномена'' Снимка: ДПС

В името на мира трябва да отнемем ''хранилката'' на ''феномена''

Почетният председател на Движението за права и свободи (ДПС), д-р Ахмед Доган, отправи емоционално обръщение към българските граждани, в което подчерта критичното значение на предстоящите парламентарни избори за бъдещето на страната.

Политическо напрежение и национален въпрос

Д-р Доган изрази загриженост относно нарастващото политическо напрежение в България, което според него вече не е просто вътрешнопартиен проблем на ДПС или етнически въпрос, а се е превърнало в национален проблем. Той критикува подхода на пренебрегване на ситуацията, заявявайки: "Лежерното махане с ръка, съчетано с изрази от рода на 'това е техен проблем, нека да си го решат сами', ми събуждат емоционални и мисловни асоциации преди 40 години…"

Справедливост и институционални проблеми

Почетният председател на ДПС идентифицира липсата на справедливост като ключов проблем в българското общество, свързвайки го с частичното превземане на държавни институции. "Формулата е проста, но винаги е била ефективна: пари + власт = на страх и зависимост на гражданите и на обществото и неговите структури от паралелната държава", заяви Доган.

Призив за преодоляване на страха

Д-р Доган призова българските граждани да преодолеят страха, който според него доминира в обществото. "Не се страхувайте от Страха! Управлявайте го!", подчерта той, акцентирайки върху необходимостта от активно гражданско участие в предстоящите избори.

Избори като национален референдум

Лидерът на ДПС определи предстоящите избори като съдбоносни, придавайки им значението на национален референдум за пътя на развитие на България. "Тези избори са битка за Демокрация и правов ред!", заяви той, подчертавайки важността на всеки глас.

Призив за отговорност

В заключение на своето обръщение, Ахмед Доган призова българските граждани да поемат лична отговорност за бъдещето на страната. "Явно е дошло време да се събудим от летаргията и да поемем личната си тежест за свободата ни и за сигурността на идните поколения", заяви той.

"Но преди всичко трябва да се освободим от Страха. А има само един начин да го направим: да тръгнем срещу субекта, който го провокира! Страхът е необходимо чувство за нашето оцеляване, както вярата, надеждата и любовта, както ревността и завистта… Не се страхувайте от Страха! Управлявайте го! В него е заложена огромна еволюционна енергия, която впоследствие се превръща в отрицание, омраза и гняв… Когато духът на Страха се освободи от „бутилката“, стават радикални промени в обществото. Готови ли сте да го направим?

Всички имаме вина за появата на подобни „феномени“ в нашето политическо пространство и време. Подобни персонажи се хранят от властта, парите и страха. Да им отнемем тази „хранилка“ в името на нашата обща свобода и сигурност. В името на мира!", заяви Доган.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Не, не
    Когато започнете публично да изразявате мнение срещу атлантизма и че това е крайно погрешен път, тогава може би бихме ви обърнали внимание. Дотогава - "времето е ваше". Все още не сте отговорили кой ви препоръча делян пеефски в депесе, кой ви го препоръча да го издигнете до съпредседател на депесе и още не сте отговорили как внезапно прогледнахте, че чак в края на 2024 година има корупция, че съдебна, изпълнителна, законодателна и конституционният съд са превзети баш сега, но не и преди...
  • 4
    1
    123
    За мизерната ти сбръчкана калмарска кожа са съдбоносни. На народът му е все тая. Само вас да ви няма във властта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари