Адел: Оттеглям се за дълго от сцената

0
След грандиозния си концерт в Мюнхен, носителката на „Грами“ Адел направи изненадващо признание пред публиката
След грандиозния си концерт в Мюнхен, носителката на „Грами“ Адел направи изненадващо признание пред публиката

Певицата ще си вземе почивка след края на участията си в Лас Вегас

След грандиозния си концерт в Мюнхен, носителката на „Грами“ Адел направи изненадващо признание пред публиката. Певицата сподели, че след края на ангажиментите си в Лас Вегас през ноември планира да си вземе дълга почивка. Това разкритие бе направено чрез видеозапис от концерта, който веднага привлече вниманието на феновете ѝ по целия свят.

През последните седем години изградих нов живот за себе си и искам да го изживея пълноценно“, сподели Адел, като емоциите ѝ не останаха скрити. „Искам да се насладя на този нов живот, който създадох“. Тя намекна, че е възможно да се оттегли от сцената за значителен период от време.

Адел преживя няколко много наситени години, както в личен, така и в професионален план. През 2019 година тя и Саймън Конецки обявиха раздялата си, след като двамата бяха заедно и имат дете. От 2021 година Адел е във връзка със спортния агент Рич Пол, но въпреки слуховете за евентуален годеж, певицата запазва мълчание по темата.

Предстои ѝ да изнесе последните 10 концерта от резиденцията си в Лас Вегас „Уикенди с Адел“, която стартира през януари 2022 година и ще приключи на 23 ноември.

По време на изявата си в Мюнхен, Адел отправи благодарности към „всички, които някога са идвали на някой от моите концерти“ през последните три години, когато тя представяше песни от последния си албум „30“.

Беше невероятно преживяване, но просто имам нужда от почивка“, сподели тя. През годините, Адел често е вземала продължителни паузи между издаването на своите студийни албуми, за да се фокусира върху личния си живот.

Последният ѝ албум, издаден през 2021 година, се появи шест години след успеха на „25“ от 2015 година. Първите ѝ два албума, „19“ и „21“, бяха издадени съответно през 2008 и 2011 година. В началото на кариерата си, Адел се оттегли временно от сцената през 2011 година, за да претърпи операция на гърлото, а след раждането на сина ѝ през 2012 година, тя отново си взе почивка.

В скорошно интервю за германския телевизионен канал ZDF, Адел намекна, че скоро може да се оттегли от турнетата, за да се посвети на „други творчески проекти, поне за известно време“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари