12-годишна майсторка грабна наградата на Празника на торта "Гараш"

11

Русе се потопи в сладка магия

Кметът на Русе Пенчо Милков сподели вълнуващи моменти от откриването на Празника на торта Гараш в публикация в социалната мрежа Facebook. Градоначалникът разкри, че атмосферата на централния площад "Свобода" е изпълнена със сладост и веселие, като вече е връчил награда на най-младата участничка в събитието.

"На площада е сладко и забавно, вече наградих най-малката майсторка, която е само на 12 години - Александра", сподели кметът в своя пост.

Той отправи и покана към жителите и гостите на крайдунавския град да се присъединят към празненствата: "Елате да прекараме една страхотна събота", призова градоначалникът.

Празникът на торта Гараш се превръща в емблематично събитие за Русе, привличайки както опитни сладкари, така и млади таланти като 12-годишната Александра. Това кулинарно тържество не само отдава почит на известния десерт, но и създава възможности за местната общност да се събере и да сподели радостта от сладките изкушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Агнеса Гарашова
    Защо не казахте, че и шеф Силвена Роу също ще бъде там?! Така можеше да привлечете и повече публика.
  • 10
    7
    Ники
    И на кого е дете е правилния въпрос
  • -5
    6
    Зомби
    Зомбори не спря да се хвали тоя брздарен самовлюбен надменен мухльо пфффф сега пък и прадядо сладкар извади. Бреййй, че самохвалко ! Наистина на педал мяза.
  • -10
    5
    Майкъл
    Ние с Пенчо обичаме 12- годишните момиченца и момченца…
  • 2
    4
    Рино Пластикос
    Той носът и е златен. А и как да скрие парите за носа и от онова къдраво куче с което живее. Това не е къдраф путкел, тази е доберман
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари