10 закъснели пътници са се спасили от фаталния полет в Бразилия

1
Щастливците са объркали компаниите и са чакали на грешен гейт
Щастливците са объркали компаниите и са чакали на грешен гейт Снимка: БГНЕС

Щастливците са объркали компаниите и са чакали на грешен гейт

На 9 август край Сао Пауло се разби самолет на авиокомпания Voepass Linhas Aéreas, при което загинаха 61 души. Сред оцелелите на земята се оказаха десетина пътници, които по чиста случайност избегнаха трагедията. Според информация от бразилската телевизия GloboNews, тези пътници закъснели за полета, след като объркали авиокомпаниите и чакали на грешен гейт.

Групата от десет души, убедени, че пътуват с авиокомпания Latam, пристигнали навреме на летището, но застанали на грешен гейт. Когато разбрали за грешката си и се опитали да се качат на самолета на Voepass, им било съобщено от служителите на летището, че времето за качване е изтекло и те вече не могат да се качат на борда.

Един от закъснелите пътници сподели своите чувства: „Слава Богу, не се качихме на този самолет. Избрахме Latam, но се оказа, че авиокомпанията не работеше по това време. Дори пристигнах по-рано и чаках, но нищо не се случи“. Малко по-късно този самолет се разбил, оставяйки след себе си трагедия с множество жертви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари