Самолет се разби в Бразилия

0
62-ма души са били на борда
62-ма души са били на борда

62-ма души са били на борда

Самолет с 62-ама души на борда се разби във Винедо, Бразилия, съобщи местната телевизионна станция GloboNews, цитиран от Ройтерс.

Самолетът ATR-72 на авиокомпания Voepass Linhas Areas, е бил на път от Каскавел, в щата Парана, за Гуарульос, Сао Пауло, съобщи уебсайтът G1, цитирайки компанията Voepass.

Държавната противопожарна служба на Сао Пауло потвърди в социалните медии, че самолет се е разбил във Винедо и че е изпратила седем спасителни екипа в района на инцидента.

Видео, споделено в социалните медии, показва нещо, което изглежда като самолет, падащ върху дървета, последван от голям облак черен дим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Просто питам
    Имам един елементарен въпрос за неверници. На кого се молят в последните си секудни хората от всякакви националности, религии (атеисти) и раси в този самолет? 1. на извънземните; 2. на природата; 3, на вселената; 4. на провидениeто; 5. на Господ...
  • 0
    1
    Зъг
    Автора на статията е пълен задник
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари