10-годишно дете открадна кола и я кара в училищен двор в Минеаполис

0
Полицията публикува шокиращо видео от инцидента в началното училище "Нели Стоун Джонсън"
Полицията публикува шокиращо видео от инцидента в началното училище "Нели Стоун Джонсън"

Младият нарушител е изправен пред сериозни обвинения след рисковото си начинание

Необичаен инцидент разтърси спокойствието в началното училище "Нели Стоун Джонсън" в северната част на Минеаполис, щата Минесота. На 20 септември 2024 година 10-годишно момче предприе рисковано начинание, като открадна автомобил и го управлява в непосредствена близост до училищната площадка, информира Ройтерс.

Полицията в Минеаполис разпространи видеозапис от случката, който показва как младият нарушител умело маневрира с превозното средство по тревните площи около детските съоръжения. Кадрите разкриват напрегнатите моменти, в които училищният персонал бързо реагира, стремейки се да евакуира останалите деца на безопасно разстояние.

Въпреки потенциално опасната ситуация, служителите на реда съобщиха, че при инцидента няма пострадали. Бързата намеса на полицията доведе до задържането на 10-годишния нарушител. Органите на реда потвърдиха, че родителите на момчето са били своевременно уведомени и оказват пълно съдействие в хода на разследването.

Правоохранителните органи предприеха сериозни мерки спрямо младия нарушител, като му повдигнаха обвинения за кражба на моторно превозно средство и безразсъдно шофиране. Този случай повдига въпроси относно сигурността в училищата и необходимостта от засилено внимание към поведението на подрастващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари