Самолет кацна аварийно на летището в Баку

0
Причината е дим на борда
Причината е дим на борда

Причината е дим на борда

Самолет на Air France, пътуващ по маршрута Осака-Париж, кацна аварийно на летището в Баку заради дим на борда на самолета.

"Днес на международното летище "Гейдар Алиев" беше обявена тревога поради аварийно кацане на самолет на Air France. Самолетът "Боинг 777", пътуващ по маршрута Осака-Париж, изпрати искане до летището в Баку за аварийно кацане поради дим на борда на самолета", съобщиха от пресслужбата на летището за ТАСС.

Самолетът се приземи успешно в 16:37 ч. азербайджанско време (15:37 ч. българско време), пише News.bg.

"Намиращите се на борда на самолета 280 пътници бяха незабавно евакуирани, никой не е пострадал при инцидента.

В момента се извършва оглед на самолета и се организира комплекс от необходими мерки за установяване на всички причини за инцидента", подчертаха от аерогарата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Спонсор
    САМО ПУТИН Е ВИНОВЕН, ИЛИ СТАЛИН СИ Е ИЗТЪРВАЛ ЛУЛАТА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари